Değişim Programları Tanıtımı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüz tarafından Çınarcık Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencilerine Değişim  Programları Tanıtıldı. 25 Şubat 2020 Salı günü 13.30’da Çınarcık Meslek Yüksekokulunda görev yapan öğretim elemanları ve idari personellere yönelik gerçekleştirilen ilk tanıtımda Erasmus Ders Verme/Eğitim Alma faaliyetleri anlatıldı. Erasmus, Mevlana, Farabi temsilcilerinin  bulunduğu tanıtım, öğrenci ve akademisyenler için geliştirilebilecek ikili anlaşma içerikleri ve süreçleriyle ilgili bilgilendirme ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. İlk etkinliğin ardından 15.00’de Amfi 1 sınıfında Çınarcık Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine yönelik yapılan 2020-2021 Öğrenci Değişim Programları Tanıtımı yoğun ilgiyle karşılandı. İki yüze yakın öğrencinin katıldığı tanıtımda yeni dönem Erasmus, Farabi, Mevlana Değişim Programları kapsamında öğrenim ve stajla ilgili sunumlar yapıldı ve öğrenci soruları yanıtlandı.