Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüz Erasmus+,Mevlana ve Farabi Değişim Programları hakkında personel ve öğrencilerin bilgi sahibi olmaları amacıyla düzenlenen toplantılara devam ediyor. Mühendislik fakültesinde düzenlenen toplantıda Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Oğuzhan KÖSE değişim programlarının başka kültürleri tanıma, bilgi ve becerileri geliştirebilme gibi fırsatlar sunduğunu belirterek Erasmus+ kapsamında gerçekleştirilen öğrenci/personel değişimleri ve gençlik projelerine ilişkin detaylı bilgiler paylaştı. Dış ilişkiler personelimiz Nejla TÜRKDOĞAN, erasmus dışındaki tüm dünya ülkelerinde değişime olanak sağlayan Mevlana Değişim Programı ve yurtiçindeki yükseköğrenim kurumları arasındaki değişimini içeren Farabi Değişim Programı hakkında bilinmesi gerekenleri paylaştı. Yapılan sunumların ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı.